Skip to content

Annelie Nyberg från Nybergs begravningsbyrå
Annelie Nyberg, begravningsrådgivning

Om

Jag, Annelie Nyberg har bott och verkat i Lerums kommun under hela mitt liv. Jag känner verkligen hur mycket jag trivs och uppskattar denna plats på jorden.

Jag har alltid älskat att jobba med människor och många känner mig från mina år som sjuksköterska på Ambulansen, men kanske också som fritidspolitiker eller inom mitt engagemang i många olika föreningar.

Då jag började fundera på vad jag ville göra under återstoden av mitt yrkesverksamma liv, föll det sig naturligt att starta en Begravningsbyrå. Här kan jag få stötta och hjälpa till med alla ”måsten” under en svår tid för nära anhöriga, då någon gått bort. Jag brukar säga att det nog inte finns någon typ av dödsfallorsak, som jag inte redan har varit i kontakt med under mina många år som ambulanssjuksköterska.

Ett bra bemötande tillsammans med omtanke, trygghet och lyhördhet är min absoluta policy som begravningsrådgivare. 

Jag vill finnas där och ge anhöriga, släktingar och vänner en stadig grund att stå på i det sorgearbete som uppstår vid ett dödsfall. Ingen fråga är för konstig, dum eller udda!

-Annelie Nyberg
Nybergs begravningsbyrå i Floda